Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

“I’m” – Windows Live Messenger

Microsoft pokreće novu inicijativu preko Windows Live Messengera koji je dizajniran da daje nazad. Postoji mnogo stvari koje mogu da se kažu o Microsoftu a jedna od njih je da kompanija iz Redmonda prednjači u čovekoljublju. A “I’m making a difference” inicijativa spada u tu kategoriju, pošto Microsoft omogućava korisnicima da aktivno učestvuju u procesu donacija.

“I’m je nova inovacija od Windows Live Messengera. Svaki put kada počnete konverzaciju pomoću I’m-a Microsoft deli deo dobiti od reklamiranja sa nekim od svetskih najefikasnijih organizacija koje su posvećene socijalnim ciljevima. Mi nismo odredili gornju granicu vrednosti koju ćemo da doniramo svakoj od organizacija. Nebo je granica. Nema naplate, zato se pridružite sada i stavite novac tamo gde su vam usta” informiše Microsoft.

American Red Cross, Boys & Girls Club, National AIDS Fund, National Multiple Sclerosis Society, ninemillion.org, Sierra Club, StopGlobarWarming.org, Susan G. Komen for Cure i US fondacija za UNICEF su organizacije kojima će Microsoft dati donacije.

Korisnici će biti u mogućnosti da izaberu kojem dobročinitelju žele da daju donaciju. Da bi to uradili, korisnici treba da promene svoje prikazano ime sa jednim od alternativnih tekstualnih kodova po njihovom izboru. Samo pogledajte listu na kraju ovog članka da biste pronašli tekstualni kod organizacije. Aktivno možete da učestvujete u donacijama od minimum 100.000 dolara za svakog dobročinitelja. Jedini žalostan aspekt inicijative je činjenica da je ograničen na korisnike u SAD.

Tekstualni kodovi

  • red+u American Red Cross
  • bgca Boys & Girls Club
  • naf National AIDS Fund
  • mssoc National Multiple Sclerosis Society
  • 9mil ninemillion.org
  • sierra Sierra Club
  • help StopGlobalWarming.org
  • komen Susan G. Komen for the Cure
  • unicef The US fund for UNICEF

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272